Upoznajte Naše Instruktore

Upoznajte naš tim iskusnih i pristupačnih instruktora.

Tena

Workout Mix, Conditioning, Body Shred 1 i 2

Rođena 1988 u Osijeku.Od malih nogu sam zaljubljenik u sport i ples. Kao mala sam trenirala gimnastiku pa sve do srednje škole. Neko kratko vrijeme sam trenirala atletiku,odbojku i ritmiku. S 11 godina sam počela plesati izraelski folklor koji još dan danas plešem. Sa 17 godina počinjem raditi u Fitnessu Central i tamo sam bila do 2016 godine. Završila sam edukaciju za instruktoricu grupnih treninga uz glazbu u Učilištu Magistra iz Zagreba 2014 godine.

Nadam se da ćete mi se pridružiti u ostvarenju mojih snova.

Adela Kolobarić

Pilates

Rođena sam 15.9.1990. u Osijeku. Završila fakultet fizioterapije u Vukovaru uz diplomski rad ,,Pilates kao metode poboljsanja misicno-kostanog sustava”. Uz fizioterapiju velika su mi ljubav konji, psi i priroda. Voditelj sam terapijskog jahanja, te se rekreativno bavim jahanjem. Želja mi je jednoga dana otvoriti centar preventivne fizioterapije i terapijskog jahanja.

Ivana Pavlović

Zumba

Rođena 1984′ …moja priča započinje radom s djecom kao voditeljica folklorne skupine Antunovac..nakon 5 god rada odlučujem se za licenciranje Zumba fitnessa.od tada radim sa skupinom zena na području Ernestinovo,Ivanovac I Osijek… Pomoć u radu sa ženama koje se bore sa skidanjem suvišnih kilograma I naravno sa svim onima koje žele raditi na sebi kako u fizičkom tako I psihičkom stanju organizma…nas moto je da je I mali korak I odluka naprijed veliki pomak da zajedno stignemo do željenih rezultata…
Sudjelovala na Masterclassovima Valpovo,Osijek…. humanitarnim zumbatonima za najmlađe a tako I osječkom sportskom događaju u sklopu Sport za sve “Zdravko rusi zidove”.

Željko Beissmann

Callanetics

Rođen 1964 godine u Osijeku. Profesor sam tjelesne i zdravstvene kulture na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Bio sam vlasnik jednog od prvih fitnessa u Osijeku. Dugi niz godina vodim program Callanetics.

Spremni ste napraviti promjenu?

Pridružite se našem novo otvorenom, opremljenom i klimatiziranom Aerobic Studiju ‘Balance’ u samom centru Osijeka