Upoznajte Naše Instruktore

Upoznajte naš tim iskusnih i pristupačnih instruktora.

Tena

Workout Mix, Conditioning, Body Shred 1 i 2

Rođena 1988 u Osijeku.Od malih nogu sam zaljubljenik u sport i ples. Kao mala sam trenirala gimnastiku pa sve do srednje škole. Neko kratko vrijeme sam trenirala atletiku,odbojku i ritmiku. S 11 godina sam počela plesati izraelski folklor koji još dan danas plešem. Sa 17 godina počinjem raditi u Fitnessu Central i tamo sam bila do 2016 godine. Završila sam edukaciju za instruktoricu grupnih treninga uz glazbu u Učilištu Magistra iz Zagreba 2014 godine.

Nadam se da ćete mi se pridružiti u ostvarenju mojih snova.

Adela Kolobarić

Pilates

Rođena sam 15.9.1990. u Osijeku. Završila fakultet fizioterapije u Vukovaru uz diplomski rad ,,Pilates kao metode poboljsanja misicno-kostanog sustava”. Uz fizioterapiju velika su mi ljubav konji, psi i priroda. Voditelj sam terapijskog jahanja, te se rekreativno bavim jahanjem. Želja mi je jednoga dana otvoriti centar preventivne fizioterapije i terapijskog jahanja.

Nives Ostrošić

Funkcionalni trening

Pravi funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim značajkama; snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. Moglo bi se reći da je iz svih sportova uzeto ono najučinkovitije te složeno u jedan veoma raznolik koncept, a pritom se vodi računa o gore navedenim elementima.

Upravo da bi se postigla željena mišićna snaga, čvrstoća zglobova i vezivnog tkiva, balans i fleksibilnost u svim aspektima pokreta, potrebno je izvoditi funkcionalne pokrete. Zbog toga je u ovoj vrsti treninga neophodno uključivati višezglobne i kompleksne vježbe koje zahtijevaju aktivaciju stabilizatora kako bi se pokret mogao izvesti ispravno. Sve ovo zahtijeva optimalan odgovor središnjeg živčanog sustava (CNS) te pravilnu mišićnu reakciju u željenom trenutku.

Željko Beissmann

Callanetics

Rođen 1964 godine u Osijeku. Profesor sam tjelesne i zdravstvene kulture na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Bio sam vlasnik jednog od prvih fitnessa u Osijeku. Dugi niz godina vodim program Callanetics.

Spremni ste napraviti promjenu?

Pridružite se našem novo otvorenom, opremljenom i klimatiziranom Aerobic Studiju ‘Balance’ u samom centru Osijeka